cancersuger

Direktlänk till inlägg 10 april 2013

10/4

Av Lisa - 10 april 2013 19:46

Hej!

Jag har inte orkat blogga på någon vecka för all min ork går till att plugga och fundera. Jag tänker jättemycket på vad som blir bäst för mig: Börja sjuan eller gå ett extra år i sexan? Det finns både fördelar och nackdelar med båda sakerna.

Jag blir bara jätteledsen så fort någon pratar om det. Det känns så himla orättvist att just jag varit sjuk och missat massa skola. HJÄRNTUMÖR SUGER. CANCER SUGER!

En annan sak som är jobbig är att jag blivit så ensam sen jag blev sjuk, och det gör mest ont. Det är som att de flesta kompisar bara försvann när jag blev sjuk  .


Jag är så less på att ha kort hår   det spelar ingen roll att andra säger att jag fått så långt hår nu. Visst. Verkligen superlångt... 

Igår kväll provade jag min peruk. Den som kliar så J-vligt. Jag kanske ska börja använda den nu men då måste den fixas till lite. Eller så får mamma sy fast lite löshår från Glitter i min buff. 

Kram från Lisa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Liselotte

10 april 2013 20:31

Kramar i massor Lisa!
Tråkigt att du måste fundera på hur du skall göra med skolan. Jag håller med dig att CANCER SUGER och att det är så orättvist att du fick en tumör!
Hoppas det blir bättre med kompisarna också - för du är ju en toppentjej och ska absolut inte behöva känna dig ensam tycker jag!

 
Ingen bild

Camilla

10 april 2013 22:32

Lisa, jag blir alldeles tårig av det du skriver. Du är så fin och har ett så stort hjärta. Jag tror...att dina kompisar egentligen finns där men att det säkert kan finnas en rädsla hos dom. Du har kämpat dig igenom en lång tid och varit mer eller mindre infektionskänslig. Nu är du färdigbehandlad och då finns mer tid för tankar och känslor och även mer tid att få göra vad du vill. Det är du värd!
Jag kände också som du när jag var sjuk så mina tips till vänner är att bara vara, finnas där, umgås. Ingen behöver ha svar på en massa frågor.
DU är fantastisk Lisa, glöm aldrig det! Stora kramar från Camilla

Lisa

12 april 2013 21:02

Jag hoppas att du har rätt

 
Ingen bild

Monika

14 april 2013 11:25

Finaste Lisa! Jag blir också berörd av det du skriver, att du känner dig ensam. Ingen ska behöva vara ensam och allra minst du. Jag tror också som Camilla skriver att dina gamla vänner kanske är lite rädda och att dom inte vet hur dom ska betee sig eller vad dom ska säga. Jag är moster till en härlig tjej som är i din ålder, hon bor i Norrland men kommer och hälsar på mig ibland. När hon kommer till mig nästa gång så får du jättegärna hänga med oss på en fika eller något annat kul, om du vill!:-) Stor Varm Kram till dig!

Lisa

17 april 2013 18:26

Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 28 oktober 2014 19:55

Hej!  Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag nu...men jag mår bra och tumören är fortfarande borta. Jag har inte bloggat för att jag inte vet vad jag ska skriva om nu. När jag var sjuk var det skönt att få skriva av sig, men nu stressar det ...

Av Lisa - 21 december 2013 23:00

Hej! I torsdags var jag på sjukhuset på återbesök på öron/näsa/hals. I somras opererade jag ju bort en ärrklump som satt på stämbandet. De ville kolla så att allt såg bra ut och att ärrklumpen inte hade kommit tillbaka igen. Farmor var med mig på...

Av Lisa - 5 december 2013 17:00

Hej! Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, jag har haft mycket i skolan nu så jag har inte orkat eller haft tid med att blogga. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist, bland annat gjorde jag en magnetundersökning i oktober och den var bra...

Av Lisa - 3 december 2013 20:22

Hej! Efter att programmet Barn på sjukhus - återbesöket sändes i oktober har jag fått många frågor om hur man beställer änglar. Om du vill beställa änglar skickar du ett mail till min mamma: karinb.hoglund@gmail.com med följande uppgifter: * ...

Av Lisa - 16 oktober 2013 21:37


Hej! I morgon 17/10 kl 18.30 i SVT Barnkanalen börjar en ny säsong av Barn på sjukhus. Jag är med i det första programmet som handlar om barncancer. Programmet spelades in i somras. Om ni tycker att jag låter lite hes i programmet, beror det på att j...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se